• Ditë
  0
  -2
  Orë
  -1
  -9
  Minuta
  -1
  -7
  Sekonda
  -5
  -9
 • (800) 525-8609

  Ndiqni linkun /projectedward.eu/, & /mailchi.mp/vias.be/b83aqn3evj-943161?e=37b598bc22 dhe zotohuni për një sjellje të shkëlqyer në rrugë. #ProjectEDWARD #September19th Këtë vit, për të tretin vit radhazi, projekti EDWARD - Dita Europiane pa viktima në...

  unspecialized

  Shpejtësi-Adrenalinë-Guxim-Sfidë Auto Club Albania organizoi në datat 30 qershor – 1 korrik 2018, edicionin e pestë të eventit “Trofeu Skënderbej - Kruja Hill Climb 2018”. Gara është regjistruar në kalendarin e...

  economize

  Afron data e Kruja Hillclimb 2018! Të gjithë guximtarët mund të regjistrohen brenda kësaj jave në garën e vlefshme për Trofeun Skënderbej. Kemi nderin t’ju njoftojmë hapjen e regjistrimeve për...

  Trofeu Skënderbej / Kruja Hill Climb 2018

  Shpejtësi-Adrenalinë-Guxim-Sfidë Të gjithë të pasionuarit me garat e vërteta! Të gjithë guximtarët të regjistrohen në garën e këtij viti. Kemi nderin t’ju njoftojmë hapjen e regjistrimeve për edicionin e pestë të...